TEKSTSCHRIJVER

 

Mijn eerste tekst als professioneel tekstschrijver schreef ik in 1984. Dat was voor het Amstelveens Weekblad en betrof een verslag van een winkelier die graag wat wilde vertellen over zijn nieuwe collectie brillen. Sindsdien heb ik honderden artikelen – korte én lange – over een breed scala aan onderwerpen en voor diverse week- en dagbladen geschreven. Daarnaast heb ik verschillende boeken en boekjes geschreven. Over zeer bekende mensen zoals Rinus Michels (De Buitenspelers, 2011), maar ook over 'gewone' mensen, zoals een sympathieke ondernemer uit Lopik.

 

TEKSTSCHRIJVER

Ik schrijf teksten voor iedereen die een tekst nodig heeft. En in elke vorm en van elke lengte. Ik ben een tekstschrijver in de breedste zin van het woord. Voor mij is iedere tekst een uitdaging, een avontuur waar ik me in vastbijt. Of het nu een interessant hoofdstuk is uit iemands leven, een interview voor een bedrijfsorgaan of een heldere webtekst, mij maakt het niet uit. Ik haal mijn plezier en voldoening uit het schrijven van elke tekst. Schrijver heb ik van jongs af aan al willen zijn.

Mijn ervaring staat garant voor professionele teksten met een heldere opbouw en zijn vlot leesbaar geschreven. Ik kan dankzij mijn vaardigheden ook helpen als het gaat om structuur aan te brengen in bestaande teksten. Misschien bent u niet tevreden over de tekst op uw website of heeft u niet veel meer dan wat aantekeningen en losse ideeën. Ik kan er in nauw overleg en geheel naar uw wensen een goed geschreven en professionele tekst van maken.
 

SCHRIJFERVARING/ KWALITEITEN

Dankzij de duizenden zinnen die ik in mijn leven op papier heb gezet, weet ik aan welke eisen een goed en gedegen geschreven tekst moet voldoen:

  •  Heldere structuur
  •  Juiste zinsopbouw
  •  Vlot leesbaar
  •  Juiste spelling

 

MOGELIJKHEDEN & PRIJZEN

Elke tekst van elke lengte is mogelijk. De prijs voor een tekst is variabel en mede afhankelijk van uw voorkeur. In goed overleg kan er een woordprijs, uurprijs of een projectprijs afgesproken worden. Om een indicatie te geven, mijn woordprijs voor een artikel in een blad is in de regel tussen 0,25 en 0,50 euro en mijn uurprijs bevindt zich in de bandbreedte tussen 40 en 75 euro.
 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en ik bel of mail u zo spoedig mogelijk.