SEO-TEKSTSCHRIJVER

 

Bent u op zoek naar een SEO-tekstschrijver die zorgt voor heldere en informatieve teksten waarmee u optimaal gevonden wordt door Google, door uw potentiële klanten? Ik kan die teksten voor u maken.

 
 
SEO-tekstschrijver ben ik nog niet zo lang. Het is voor mij een betrekkelijk nieuw vakgebied waar ik me in de winter van 2016 op ben gaan toeleggen. Waarom? Omdat ik het tijd vond om mijn horizon te verbreden en omdat het een uitdaging is om met een tekst van ongeveer 300 woorden ervoor te zorgen dat een website beter vindbaar is door Google.
 
 

Ik heb onderricht gekregen van de vermaarde SEO-tekstschrijver André Gussekloo. Ik heb nog tijdens de opleiding potentiële klanten benaderd met het aanbod hun websites 'aan te pakken', met name tekstueel. En met succes. Hun aanbevelingen om mij in te huren als (SEO)tekstschrijver hebben mij inmiddels verschillende nieuwe opdrachten opgeleverd. Het is een veelbelovend begin.

 

KEYWORD-ONDERZOEK

Een essentieel onderdeel van een goed geschreven SEO-tekst is het gebruik van de juiste zoekwoorden, keywords. Ook bij de zoektocht naar de juiste keywords kan ik u van dienst zijn. Ik ga na op welke zoekwoorden vaak wordt gezocht en wanneer u te maken heeft met weinig of veel concurrentie op die zoekwoorden. Aan de hand van die gegevens kan ik u een onderbouwd en professioneel advies geven over wat de beste zoekwoorden en combinaties van die zoekwoorden zijn voor uw doel.

De uitdaging die ik begin dit jaar aangegaan ben, is me heel goed bevallen en heeft me eerst en vooral opgeleverd dat ik nu weet dat ik óók SEO-teksten kan schrijven. En dat ik er, net als voorheen bij het schrijven van lange verhalen voor tijdschriften en dagbladen, plezier in heb. Het geeft veel voldoening om een goed leesbare, informatieve en hoog scorende SEO-tekst te maken.
 

MOGELIJKHEDEN & PRIJZEN

De mogelijkheden zijn net als de prijzen voor mijn teksten variabel. De honorering voor mijn diensten bepalen we in goed overleg. Om een indicatie te geven: voor 5 webteksten die SEO-proof zijn vraag ik 300 euro. Dat is inclusief een eventueel noodzakelijk zoektermenonderzoek.  
 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en ik bel of mail u zo spoedig mogelijk.